in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novo ažuriranje Gran Turismo 7 rješava problem koji bi mogao resetirati napredak igre

Gaming

Polyphony Digital je objavio novu zakrpu za Gran Turismo 7.

Ažuriranje 1.09 ima pet glavnih popravaka, uključujući jedan za “rijedak problem u kojem bi se napredovanje igre resetiralo ako je igra pokrenuta s nestabilnom mrežnom vezom”.

Zakrpa je objavljena u petak zajedno s porukom programera Polyphony koja potvrđuje planove za ponovno uspostavljanje ravnoteže ekonomije u igrici Gran Turismo 7 nakon oštrih kritika igrača.

Šef polifonije Kazunori Yamauchi izvinio se obožavateljima zbog nedavnih problema s igrom, uključujući dugotrajni prekid rada poslužitelja i nedostatak transparentnosti u vezi s promjenama u sustavu valuta u igri, te je obećao da će ih ublažiti velikim ažuriranjem početkom aprila.

“Znamo da ovo nije iskustvo Gran Turisma koje očekujete i napravit ćemo gestu u obliku neplaćenog kreditnog paketa od 1 milion Cr na raspolaganju onim igračima koji su možda bili pogođeni”, rekao je.

Krediti, koji bi koštali oko 15 dolara ako bi se kupili mikrotransakcijama, bit će dostupni svima koji su prije posjedovali digitalnu ili fizičku kopiju igre.

Dugoročno, Yamauchi je također rekao da će Sony studio dodati toliko traženu mogućnost prodaje automobila za kredite u igri.

VGC je prvi put izvijestio prošle sedmice da PlayStation racer ima Sonyjev najniži korisnički rezultat ikad na Metacritic-u koji iznosi 1,5.