in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Gran Turismo 7 smanjio kredite, ali igrači imaju rješenje!

Neki skupe i do 15 miliona kredita dnevno, a ne dodirnu volan

Gran Turismo 7 igrači uzvraćaju udarac nedavnim promjenama u igri.

Posljednje ažuriranje novog Gran Turismo 7 je drastično smanjilo nagrade u igri – forsirajući igrače da još više testere kako bi zaradili dovoljno kredita da kupe nova vozila. Fanovi su još više bacili kreatore u vatru kada su u igru došle kontroverzne mikrotransakcije i da je potrebno da izdvojite $40 za jedno vozilo.

Kupovina kredita preko mikrotransakcija je zamijenila prethodni model koji je nudio automobile po fiksnim cijenama, a ovo je bio jedan od mnogih faktora koji je okrenuo zajednicu protiv igre.

Igrači su našli način da zarade kredite, a čak nije potrebno ni da kontrolišu vozilo.

Neki igrači su počeli da koriste Remote Play funkciju na PlayStation konzolama zajedno sa jednostavnom skriptom koja može da ponavlja jednu te istu stazu iznova i iznova. Čak ne morate da se mučite i igrate, navodi IGN.

Rezultat su milioni skupljenih kredita u igri, a detaljno objašnjenje je prvo objavljeno na PSNProfiles.

”Znam da ljudi nisu zadovoljni izmjenama i da su se isključili iz igre zbog ogromnog napora da skupe kredite ili sam to makar ja uradio,” rekao je korisnik Septomor.

”Zato evo nekoliko skripti koje će ispraviti posjlednje nerfove.”

Skripta omogućava da igrači ostave konzole da vrte jednu istu trku cijeli dan, a ”virtualni vozači” mogu da zarade do 625,000 kredita po satu, a neki su skupili i nevjerovatnih 15 miliona kredita dnevno. Ovo je ekvivalent $120 na PSN Store-u.

Za sada PlayStation nije preduzeo nikakve poteze protiv korisnika skripti, a nedavno su i GT7 serveri bili nedostupni preko 30 sati.