in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) 2K počinje uklanjati ekskluzivne MyRise likove iz WWE 2K22 Community Creations paketa

Gaming

Nakon izvještaja da su igrači WWE 2K22 mogli prenijeti ekskluzivne likove MyFaction (kao što je klasični Triple H) u paket Community Creations igre, 2K je počeo uklanjati slične likove koji su zaključani u načinu rada priče.

U MyRiseu, igrači vode lik kroz proces postajanja WWE Superstar i  usput se suočavaju s mnogim poznatim licima. Međutim, postoji nekoliko likova koji se ne pojavljuju kao hrvači koji se mogu igrati u drugim načinima igre.

Igrači su pronašli način da učitaju ove likove u kreacije zajednice, ali čini se da ih je 2K počeo uklanjati, tvrdi to jedan od korisnika koji je uploadao većinu njih.

Prema WhatsTheStatusu, 2K je uklonio neke, ali ne sve, od ovih znakova. Uklanjanje je komentirao u tweetu, rekavši: “Moj savjet je da nabavite sve što vam treba jer bi mogli uskoro nestati.”

To može biti zbog činjenice da iako se modeli likova mogu učitati u Community Creations, svi njihovi odjevni predmeti, osim donjeg rublja, automatski se uklanjaju i ne može se dodati nova odjeća (što rezultira, na primjer, komentatorom Byronom Saxtonom koji se hrva u hlačama i čarapa).

VGC je prošle sedmice izvijestio da su igrači WWE 2K22 pronašli način da otključaju ekskluzivne likove MyFaction igre za korištenje u drugim načinima, uključujući klasične verzije Triple H-a i Shawna Michaelsa.

Međutim, u vrijeme pisanja ovog teksta, 2K nije uklonio te modele, unatoč tome što su bili vezani za način rada s teškim mikrotransakcijama.

MyFaction način rada uključuje igrače koji zarađuju karte koje im omogućuju da igraju kao specifični hrvači u nizu izazova. Paketi kartica mogu se kupiti putem valute u igri koja se ili zarađuje u igri ili se nadopunjuje mikrotransakcijama.

Modus također nagrađuje određene hrvače za ispunjavanje izazova, a neki od tih hrvača su ekskluzivni za MyFaction. Čak i kada su ispunjeni uvjeti izazova, likovi se mogu koristiti samo u MyFaction, a ne u bilo kojem drugom načinu.