in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Igrači prijavljuju probleme s PC portom Stranger of Paradise

Usporavanje, zastoj i pretjerana upotreba VRAM-a nekima uzrokuju probleme

Brojni su se igrači žalili da PC verzija Stranger of Paradise: Final Fantasy Origins radi znatno ispod očekivanja.

PC port, koji je trenutno ekskluzivan za Epic Games Store, uzrokuje probleme nekim igračima, od kojih neki izvještavaju da se igra usporava tokom borbe. Jedan igrač, koji tvrdi da igra istu ​​s RTX 3080 grafičkom karticom i procesorom i5-12600K, napravio je objavu pod naslovom “PC port je užasan” na subredditu igre.

“Igra je vraški ružna s užasnom udaljenosti renderiranja, tonama pop-in-a, nazubljenim vizualima, aliasingom posvuda i stvarno mutnom i ispranom slikom. U osnovnim borbama jedan na jedan igra ide s punih 120 sličica u sekundi ravno do niskih 40-ih i 50-ih, a ne samo da FPS opada, već se i stvarna brzina igranja usporava s tim tako da izgleda kao da igrate usporeno .Toplo preporučujem da ne kupujete dok ne bude nekih popravaka, nikad nisam vidio tako loš port”, stoji u objavi.

Dok brojni drugi korisnici na subredditu igre i Twitteru pozivaju na slične probleme, također je vrijedno istaknuti da se čini da neki igrači nemaju većih problema s igrom.

“To je čudno”, odgovorio je jedan korisnik na Redditu.

“Igram na RX6600 i nemam problema na PC-u. Stabilnih 60fps, a igra izgleda puno bolje nego na konzolama. Definitivno nije lijepa igra, ali nije tako loša kako je opisujete.”

“Nisam imao nikakvih problema na svom uređaju, RTX 3060TI 16 GB DDR4 RAM-a, i5 10400F”, dodao je drugi.

“Igru pokrećem na maksimalnim postavkama frameratea zaključanim na 60 fps pri 2560×1440.”

Ovo nije prvi put da je PC port u igrici Square Enix kritiziran zbog problema s performansama.

PC verzija Final Fantasy VII Remakea, objavljena u decembru 2021. i smatrana je “najgorim AAA izdanjem… na PC-u dugo vremena”, sudeći prema izvještaju prema stranice za tehničku analizu videoigara Digital Foundry.