in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Gran Turismo 7 – Određeni automobili koštaju i do 40 dolara!

Gaming

Igrači počinju da preispituju šta mikrotransakcije u novoj Gran Turismo 7 igri znače sada kada je Polyphony Digital otkrio da nema više kupovine pojedinih kola, već da će se sve kupovine u igri obavljati putem nove valute zbog koje će pojedini automobili sada koštati i do 40 američkih dolara.

U pretodnoj Gran Turismo igri, Gran Turismo Sport – individualna vozila mogli ste da kupite po fiksnoj cijeni. U Gran Turismo 7 ipak, igrači imaju pristup samo valuti nazvanoj Credits koje možete da kupite za $2.49 i dobijete 100,000 kredita ili 2,000,000 za $20.

Iako ove kredite možete da zaradite kroz grajnd u samoj igri, novi sistem mikrotransakcija prouzrokovat će pojedine promjene u samom Gran Turismo sistemu kupovine. Kako javlja VGC, vozila koja bi inače koštala $5 u igri Gran Turismo Sport, sada su skoro $40 jer je za njih potrebno 3,000,000 kredita što znači da ćete morati da kupite po 2,000,000 kredita dvaput.

Gran Turismo 7 će ovim novim sistemom vjerovatno motivisati igrače da se više okrenu grajndu, ali gubitak sposobnosti da se kupe pojedina vozila jednostavnom kupovinom boli, a kako su pojedina legendarna vozila po 3,000,000 kredita, činjenica da morate da kupite više kredita nego što vam je potrebno i samim tim nepovratno potrošite potencijalno više novca nego što je neophodno ostavlja jako loš ukus.