in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Više od 20 miliona igrača u Lost Ark-u!

Više od polovine ovih igrača je došlo sa globalnim izlaskom igre

Lost Ark je skupio više od 20 miliona igrača, a polovina njih dolazi iz zapadnog izdanja koje je prošlog mjeseca došlo na Steam.

Izdavač za zapadno tržište Amazon Games i developer Smilegate RPG objavili su da se više od 4.7 miliona novih igrača prključilo Lost Ark-u tokom prva tri dana objavljivanja igre u Severnoj i Južnoj Americi, Evropi i Australiji, a taj broj je do danas došao do 10 miliona. Igra je izašla u Južnoj Koreji još 2019. godine, gdje je skupila ogroman broj obožavatelja mnogo prije dolaska na zapad.

I pored ovih impresivnih rezultata, VP Amazon Games-a, Christoph Hartmann, rekao je da se akcioni-RPG-MMO tek zalijeće: “Sve više raste uzbuđenje igrača oko Lost Ark-a, o čemu svjedoči sve veći broj globalnih igrača.

“Zajedno sa Smilegate-om, podržavat ćemo ovu rastuću zajednicu sa robusnom mapom o planovima ažuriranja u godinama koje dolaze.”

Lost Ark je imao odličan početak na zapadu, a early access faza je smjestila igru među najveće igre na Steam-u ikad, čak i prije zvaničnog free-to-play lansiranja. Kada je izašla zvanična verzija 11. februara, brojevi su još više nastavili da rastu i Lost Ark je došao do drugog mjesta svih vremena po broju istovremenih igrača na Steam-u, prenosi IGN.

Ukoliko trenutno nemate MMO igru u kojoj volite da trošite vreme i novac, možda bi trebalo da date Lost Ark-u šansu.