in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) GTA V-ovi PS5 i Xbox Series X/S grafički načini i brojni noviteti su upravo potvrđeni!

Novi detalji

Rockstar je pružio dodatne detalje o nadolazećim verzijama Grand Theft Auto V za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Igra će sadržavati tri grafičke postavke koje će igrači moći birati kada se pokrene 15. marta.

Uključuju način rada Fidelity za najvišu vizualnu kvalitetu, koji cilja 30 FPS. Na PS5 i Xbox Series X ovo podržava izvornu 4K razlučivost s omogućenim praćenjem zraka, dok Xbox Series S podržava povećanu 4K razlučivost. Performance Mode je dizajniran da ponudi iskustvo igranja s najodgovornijim iskustvom i cilja 60 FPS. Podržava povećanu 4K rezoluciju na snažnijim konzolama i razlučivost od 1080p na Xbox Series S.

PS5 i Xbox Series X također će ponuditi način rada Performance RT, koji se naplaćuje kao hibrid način Fidelity i Performance koji podržava povećanu 4K rezoluciju s omogućenim praćenjem zraka i ciljanjem na 60 FPS.

Igra će biti dostupna digitalno po objavljivanju, a pretkupnja i predučitavanje počinju sedam dana ranije, 8. marta, prije fizičkih izdanja planiranih za april.

Počevši od danas, igrači mogu početi prenositi svoj napredak u načinu rada tako što će učitati spremanje u Rockstar Games Social Club. Novi igrači i oni koji se vraćaju koji žele ponovno pokrenuti svoj lik moći će iskoristiti Career Builder da odaberu jedno od četiri ilegalna poduzeća (Biker, Executive, Nightclub Owner ili Gunrunner). Također će dobiti GTA $4,000,000 za kupnju nekretnine, luksuznog vozila i oružja. Nove verzije GTA Online će uključivati ekskluzivne nadogradnje za neka vozila, uključujući povećanje brzine.

Nova Hao’s Special Works auto shop, smještena u sklopu LS Car Meet-a, omogućit će igračima nadogradnju pet novih vozila i pet postojećih pri lansiranju.

Verzije GTA V i GTA Online za PS5 i Xbox Series X/S prvobitno su trebale stići u novembru 2021., ali su odgođene krajem prošle godine, navodi VGC.