in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uvode nove heroje: Dota 2 patch 7.31 je konačno stigao!

Gaming

Valve je sinoć u kasne sate isporučio dugoočekivani patch 7.31, koji je donio preko potrebni Techies rework, promjene u balansu, nove iteme, i novog heroja, Primal Beast.

Primal Beast je novi strength melee heroj, koji se specijalizuje za borbu prsa u prsa. Ako pogledamo njegove sposobnosti, ovo je vjerovatno najbliža verzija ”Dota 2 Hulka” koji ćemo dobiti. Poslije Kentaura, ove je prvi put da dobijamo pravog tenka (i statistike su im skoro identične). Još uvijek ne znamo na kojoj poziciji će se igrati, ali sa svojim odličnim magijama za inicijaciju i teamfight kontrolu, offlane je vjerovatno najatraktivniji, prenosi IGN.

Techies je dobio svoj dugoočekivani rework, koji će obradovati mnoge igrače. Remote Mines i Stasis Trap su potpuno izbačeni, a na njihovo mjesto stigli su Sticky Bomb i Reactive Tazer. Proximity Mines su sada ulti. Nove magije uvode potpuno novi gejmplay, gdje će Techies definitivno provesti manje vremena postavljajući mine po mapi.

Tu su i novi itemi, koji su uglavnom vrlo skupa lategame poboljšanja za već postojeće iteme – Revenant’s Brooch je unapređeni Witch Blade, Wraith Pact je upgrade za Vlads, i Boots of Bearing kombiniju Drums of Endurance i Tranquil Boots.

Džungla je također dobila veliki upgrade, gdje su svi neutralni creep-ovi dobili sopstvenu magiju. Ova promjena će najviše uticati na Chen-a i Enchantress, ali i na sve heroje koji vole da prave Dominator.

Sa patch-om je stiglo dosta promjena u balansu, a neki heroji su dobili mali rework, kao što su Omniknight, Axe i Underlord.

Više detalja pronađite OVDJE.