in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

To je samo početak: Film Sonic The Hedgehog 2 prepun referenci na igru!

Tornado, prvi put predstavljen u Sonic the Hedgehog 2, je istaknuti dio Sky Chase Zone nivoa

Režiser Sonic the Hedgehog 2 filma Jeff Fowler rekao je da fanovi mogu da očekuju da vide dosta referenci na originalnu Sonic 2 video igru u predstojećem filmu.

Kao dio IGN FanFesta, Fowler je upitan da li će postojati neki nivoi ili reference na Sonic 2 i Sonic 3 igre u nastavku filma. U filmu se pojavljuju Tails, koji je prvi put viđen u drugoj igri i Knuckles, koji je predstavljen u trećoj igri, a da li će biti još toga iz njihovih igara? „O da, bit će toga“, odgovorio je.

„Jedan od njih je bio u traileru, naravno, Tornado dvokrilac. To je tako legendarni vizuelni prikaz iz Sonic 2 igre”, rekao je on.

Tornado, prvi put predstavljen u Sonic the Hedgehog 2, je istaknuti dio Sky Chase Zone nivoa, i nadamo se da će osigurati nezaboravnu sekvencu u filmu.

Fauler nije želio da otkrije više detalja o drugim referencama na igre, ali je naveo da fanovi mogu očekivati mnogo više, prenosi IGN.

„Dok smo planirali Sonic 2 film, svi smo bili zaista uzbuđeni zbog toga što smo jednostavno uspjeli da sve te vizualne prikaze prebacimo na veliki ekran, kao i zbog samog stvaranja bioskopske verzije stvari koje fanovi vezuju za Sonic i Sonic 2 igare. Veliki je problem imati toliko sjajnih skrivenih fora (easter eggova) koje možemo da dodamo, a ovaj film ih je pun“, naglasio je on.

„Nisam mogao ni da počnem da ih nabrajam jer ima toliko stvari zbog kojih će fanovi biti oduševljeni.”

Za još Sonic 2 sadržaja, pogledajte trailer, Jeff Fowlerovu potvrdu o tome koji emerald smo zapravo vidjeli u traileru, kao i šta se sve krije na posteru za film koji smo otkrili prije nekoliko dana.