in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Otkrivena uvodna animacija igre: Elden Ring spojleri primijećeni u divljini!

Gaming

Elden Ring spojleri pojavili su se online samo sedam dana pred izlazak igre koju očekujemo 25. februara.

Uvodna animacija igre je procurjela, tako da za one koji žele da izbjegnu sav sadržaj vezan za Elden Ring prije nego što se pojavi u prodaji, ne upisujte ime igre u YouTube polje za pretraživanje.

Nekoliko fotografija također kruže Reddit društvenom mrežom, a na njima se vide dijelovi igre koje do sada nismo imali priliku upoznati. Mnogi od njih su očigledno mjesta koje je FromSoftware namijenio igračima da ih sami otkriju. Eurogamer je uočio materijale i podijelio nekoliko dugih gameplay lipova koji su objavljeni, iako ih je Bandai Namco vrlo brzo skinuo sa Interneta.

Manje značajan leak koji je oduševio pojedine fanove pojavio se prije nekoliko sedmica kada se Elden Rign character creator pojavio online.

IGN imao je priliku da igra šest sati igre. Ističu da je to i premalo vremena da se uopšte “zagrebe po površini”, ali da FromSoftware čini sve kako bi ubrzo pružio novi materijal.

Igra će naravno sadržati mnoštvo izazova, a producent Elden Ring-a izjavio je da se mogu naći i pojedini ekstremno teški bosevi koji se kriju po svijetu. Za igrače na PC-u ipak, najveći izazov bit će specifikacije.

Priča igre izgleda barem podjednako kompleksna koliko su i dosadašnje priče FromSoftware igara.

Elden Ring stiže 25. februara ove godine na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series S, Xbox Series X i PC.