in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Gran Turismo 7 detaljno predstavljen na novom State of Play-u

Brojni noviteti

Saznajte sve o najnovijem nastakvu legendarne PlayStation simulacije vožnje.

Na nedavno održanoj State of Play prezentaciji posvećenoj isključivo predstojećoj PlayStation ekskluzivi, vožnji Gran Turismo 7, saznali smo mnogo novih detalja u vezi ovog dugo čekanog nastavka legendarne PlayStation franšize. Autor Gran Turismo-a Kazunori Jamauchi je riješio da otvorili haubu i napokon detaljno prikaže šta sve novo možemo da očekujemo u njegovoj sljedećoj igri.

Kao što možda već znate, Gran Turismo ove godine slavi svoju 25. godišnjicu, a čini se da je ova važna prekretnica zaista uticala na pristup razvojnog tima Poliphony Digital jer nakon veoma uspješnog, ali ipak modernizovanog Gran Turismo Sport-a iz 2017. godine, Gran Turismo 7 se u velikoj mjeri pozicionira kao povratak tradicionalnom, klasičnom GT iskustvu, prenosi IGN.

To znači povratak mape svijeta i GT auto škole u kojoj ćete polagati testove za dozvole, povratak klasičnih izmišljenih staza koje vuku korijene još od originala iz 1997. godine, povratak detaljnog tjuninga, povratak zamjene ulja i svih onih malih ekscentričnosti koje su urezane u identitet klasičnog Gran Turisma. Iako izgleda da će GT7 biti poznato iskustvo za dugogodišnje fanove, ipak postoji i mnogo toga novog.

Pogledajte kompletnu State of Play prezentaciju u videu ispod da bi ste saznali šta donosi novi Gran Turismo Café mod, kako je odrađena simulacija vremenskih uslova i šta je to Music Rally mod.

Gran Turismo 7 stiže 4. marta na PlayStation 5 ali i PlayStation 4.