in

Dolazi nam srednjovjekovna RPG avanturu sa najčudnijim vitezom kojeg pokreće zlatna ribica

Feudal Alloy je akcijski RPG metroidvania stila smješten u srednji vijek, a igrač upravlja malenim robotom kojeg pokreće zlatna ribica iz minijaturnog akvarija.

Industrija videoigara iz godine u godinu pronalazi načina da nas iznenadi svojim idejama, a uprkos tome što smo vidjeli brojne bizarne projekte Feudal Alloy posjeduje posebnu karakteristiku koja nas iznenađuje. Radi se o akcijskom RPG-u metroidvania stila u kojoj igrač preuzima ulogu robota viteške časti kojeg pokreće zlatna ribica iz male staklene posude. No, kad bolje razmislim, možda ipak upravljamo slatkovodnom ribom.

U svakom slučaju, mi kao igrači upravljamo čudnovatim metalnim vitezom imena Attu, koji je zapravo pravi farmerski robot s malom kolibicom i poljem suncokreta. Njegova viteška avantura počela je kada je njegov jednostavan i više-manje ugodan život uzburkala grupa zločinaca koji su napali njegovo selo, ukrali zalihe ulja i spalili njegovu kuću do temelja.

Sam i bez doma, Attu je prisiljen pobjeći, a njegova avantura tjera ga da se izgubi i otkrije veliki međusobno povezani svijet ispunjen širokom rasponom neprijatelja, opreme, vještina te side questova. Vaš zadatak je da pomognete Attuu da poraziti zlo koje hara srednjim vijekom i pronađene novi dom.