in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uskoro stiže No More Light – Indie survival igra u kojoj su vanzemaljci napravili invaziju Amerike

Pogledajte trailer

No More Light je avanturistička survival igra čija je radnja smještena u Americi nakon što su vanzemaljci napravili uspješnu invaziju i dovela ju gotovo do uništenja. U ulozi bivšeg kultista, vaš zadatak bit će preživjeti konstantnu prijetnju vanzemaljaca, ali i vremenskih nepogoda te spasiti što je više moguće preživjelih.

Kako je u pitanju survival igra, morat ćete se fokusirati na opskrbljivanje hranom, oružjem i drugim potrepštinama, ali i na razvijanje svojih vještina kako bi imali šanse u preživljavanju ove cijele situacije. U tom otvorenom svijetu, rješavat ćete glavne misije koje bi trebale unaprjeđivati priču te sporedne i skrivene misije koje mogu voditi do željenih itema. Svaka uspješno odrađena misija omogućit će vam određen broj karma bodova s kojima možete otključavati sljedeće misije, navodi Gameperspective.

Igra bi trebala stići na Steam i Epic Games Store ove godine kao Early Access igra, a njena prva verzija bi trebala nuditi single-player iskustvo s otvorenim svijetom, dok developeri naknadno planiraju razviti i multiplayer mod.