in

PUBG ludilo zahvatilo je i besplatni Paladins

Popularnosti PlayerUnknown’s Battlegroundsa teško je umaknuti, a nova žrtva battle royale moda postao je free to play naslov Paladins.

PlayerUnknown’s Battlegrounds prošle godine okrenuo je svijet videoigara na glavačke jer nam je dokazao da nedovršene igre, ako su dovoljno popularne, mogu dobiti nominaciju za igru godine od Game Awardsa, najblještavije dodjele nagrada za umjetnička ostvarenja u gaming industriji. Bilo kako bilo, planetarna popularnost PUBG-a prizvala je druge developere da uskoče na vlak battle royale moda, a novi putnik među njima je Paladins.

Besplatni Paladins ove godine dobit će vlastito battle royale ruho koje će biti ukrašeno jahanjem masivnom mapom ispunjenom fantasy elementima i loota te cepelina koji će izbacivati legendarnu opremu. Nadalje, Paladins: Battlegrounds također će posjedovati mehaniku, ponekad zvanu ‘plava zona’, koja smanjuje sigurni pojas igranja, a s obzirom na to da će svaki igrač posjedovati drugačiju ulogu poput ozdravljenja, ubijanja bezazlenih žrtava ili nanošenja više štete battle royale mod za Paladins trebao bi pružiti jedinstveno iskustvo.

Alpha verzija Paladins: Battlegroundsa dostupna je već sada na isprobavanje, no izlazak pune verzije novoga moda, koji će biti potpuno besplatan kao i originalna igra, možete očekivati kasnije ove godine.

Osim toga, Hi-Rez Studios najavio je još jedan mod za Paladins, Team Deathmatch koji će biti dostupan od 10. 01. ove godine.