in

Overwatch: Uskoro nova mapa, heroj i event

Blizzard je počeo sa najavama novih Overwatch sadržaja za 2018. godinu među kojima su izlazak nove mape, 27. heroj i povratak prošlogodišnjih specijalnih eventova.

U novogodišnjem developer update videu, glavni dizajner igre Jeff Kaplan pričao je o planovima koje njegov tim ima za ovu godinu. Kaplan je tako otkrio da igrači neće morati još dugo da čekaju na izlazak nove Overwatch mape Blizzard World koja krije gomilu referenci na druge Blizzard igre, ali je i naveo da studio radi na još novih mapa.

Sa završetkom Winter Wonderland eventa, sljedeći na redu je Lunar New Year sa ”velikom količinom sadržaja koja će oduševiti igrače”. Naravno, ove godine će se vratiti i The Uprising kao i Overwatch Anniversary, a pored nove prilike da ugrabimo fensi skinove trebalo bi da vidimo i neka velika unapređenja u modovima koji su pratili ove sezonske događaje.

Na kraju, misteriozni Heroj 27, novi lik koji bi trebalo da dođe u Overwatch, ostaje i dalje tajna. Poslije božićnog spektakla gde je prvi put pomenut Heroj 27, navodi se da je to klasa koja je ”izuzetno potrebna” igri, ali za sada iz Blizzarda nema konkretnijih informacija.