in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Novi Gran Turismo 7 video prikazuje ekskluzivne opcije igre za PS5

Sony je objavio najnoviji u nizu videozapisa Gran Turismo 7 iza scene

U novom videu razvojnog programera, kojeg možete pogledati u nastavku, izvršni direktor Polyphony Digitala Kazunori Yamauchi raspravlja o novim opcijama koje su ekskluzivne za PS5 verziju cross-gen trkaće igre.

“Smatram da smo konačno postigli razinu realizma koja je na neki način opipljiva”, tvrdi, prije nego što nastavi s objašnjenjem kako se prilagodljivi okidači DualSense kontrolera koriste za ponovno stvaranje osjećaja kočnica automobila.

“Na primjer, kada su kočnice učinkovite do određene tačke i blokiraju se, otpor na okidaču se poništava. 4K, 60 fps i HDR također su stvari koje igru čine realističnijom. Kad stignem voziti na stazama, stvarno se osjećam kao da je realizam prešao određenu razinu, a to je uvijek vrlo upečatljivo. Vrsta prirodnog osjećaja koji pokušavamo postići u Gran Turismu od samog početka”, dodao je.

U prethodnim video zapisima iza scene, Yamauchi je raspravljao o automobilima, personalizaciji, uređivaču livreje i još mnogo toga za Gran Turismo 7.

Ovaj naslov prvobitno je planiran ove godine, ali je odgođen nakon što je na proizvodnju utjecala pandemija koronavirusa. Sada će biti objavljen za PS5 i PS4 4. marta 2022. godine.