in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Samostalne verzije Uncharted 4 i Lost Legacy uklonjene su prije izlaska PS5 kolekcije

Sony

Sony Interactive Entertainment uklonio je samostalne PS4 verzije Uncharted 4 i Uncharted: The Lost Legacy iz prodaje na PlayStation Storeu.

Njihovo uklanjanje s internetskog tržišta poklapa se s najavom u utorak da će njihovi remasteri za PS5 biti objavljeni sljedeći mjesec.

Sony je nedavno rekao da će Uncharted: Legacy of Thieves Collection doći na PS5 28. januara 2022. godine po cijeni od 49,99 USD/49,99 EUR.

Vlasnici Uncharted 4, Uncharted: The Lost Legacy, ili Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle naslova, moći će nadograditi iste na verziju PS5 za 10 USD/10 GBP/10 EUR pri lansiranju.Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle za PS4 dostupan je u PlayStation Storeu za 39,99 dolara.

Vlasnici PS4 kopija diskova morat će umetnuti originalnu igru u PS5 svaki put kada žele preuzeti ili igrati digitalnu verziju PS5. To znači da vlasnici diskova s igrama PS4 koji također posjeduju PS5 Digital Edition konzolu, neće moći dobiti verziju PS5 po sniženoj cijeni.

Ponuda nadogradnje nije otvorena za članove PlayStation Plusa koji su zatražili Uncharted 4: A Thief’s End putem usluge pretplate.

PC verzija Uncharted: Legacy of Thieves Collection, koju razvija Iron Galaxy, bit će objavljena kasnije 2022. godine.