in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Istražuju se različiti problemi s lansiranjem Call of Duty: Warzone Pacific, uključujući padove i vizualne greške

Brojni problemi

Raven Software je rekao da istražuje niz problema s Call of Duty Warzone izdanjem nakon jučerašnjeg ažuriranja Pacifica, uključujući padove i probleme sa stabilnošću na svim platformama.

Call of Duty: Vanguard i Warzone sezona 1 pokrenuta je u srijedu i predstavlja najveću nadogradnju za ​​battle royale igru od njenog izdanja u martu 2020. godine. Lansirana karta Warzonea Verdansk zamijenjena je novom pacifičkom pod nazivom Caldera, a vlasnici Vanguarda imaju ekskluzivni pristup 24 sata prije nego što bude dostupna danas svim igračima Warzonea.

No, kao i kod mnogih velikih ažuriranja igara na mreži, sezona 1 Warzone Pacific je pokrenuta s priličnom količinom problema, na kojima programer Raven radi. Jedan od češćih problema s kojima se igrači susreću na svim platformama je artefaktiranje.

“Neki igrači doživljavaju vizualne nedosljednosti s modelima oružja ili operatera”, rekao je Raven.

Warzone je ranije patio od sličnih vizualnih problema, što može dovesti do toga da oružje poprimi nazubljene izglede koji se razlikuju po veličini i mogu ometati vid igrača prekrivajući velike dijelove ekrana.

“Istražujemo različite probleme vezane uz performanse na platformi PlayStation”, također je rekao Raven u srijedu, ne ulazeći u pojedinosti.