in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poznato kada izlazi Star Wars: The Old Republic – Legacy of the Sith ekspanzija

Uskoro

Legacy of the Sith, velika ekspanzija koja slavi 10. godišnjicu Star Wars: The Old Republic, izaći će 14. decembra ove godine. BioWare je najavio datum tokom livestreama s razvojnim timom, nakon intervjua s Enukom Okumom, čiji glas oživljava lik Tau Idair.

Legacy of the Sith će poslati igrače na planet Manaan, poznat i kao vodeni svijet Vitezova old Republica, gdje vas napadaju morski psi. Ovaj put bit ćete na Manaanu kako biste saznali šta namjerava učiniti odmetnuti sith Darth Malgus, a morat ćete sustići i razne likove iz priča kao što su spomenuti Tau Idair, Arn Peralun, bojnik Henri, Lana Beniko i Darth Rivix. Tu je i nova žarišna tačka na snježnom planetu pod nazivom Ela, a ubrzo nakon toga pokreće se operacija pod nazivom R-4 Anomaly koja se nalazi u istraživačkoj bazi koju vodi jezivi kult Sitha.

Istovremeno s lansiranjem Legacy of the Sith, ažuriranje će uvesti novi sistem borbenog stila. Dopustit će igračima da odaberu borbene sposobnosti različitih klasa od prvog nivoa, umjesto da čekaju dok ne dostignu nivo 10 i otključaju naprednu klasu.

Tokom nadogradnje na Legacy of the Sith, klasični kinematografski traileri Old Republica počeli su se ponovno objavljivati ​​u sjajnim 4K verzijama. Prvo se pojavio originalni trailer ‘Deceived’, a sada su ‘Return’, ‘Hope’, ‘Sacrifice’ i ‘Betrayed’ dobili isti tretman. Možete ih pogledati u nastavku: