in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Far Cry 7 postaje live service igra?

Šuška se o nasljedniku

Manje od mjesec dana nakon lansiranja Far Cry 6, već se šuška o nasljedniku, koji je navodno u razvoju u Ubisoftu. Sukladno tome, kompanija bi željela na tržište donijeti live servisnu igru ​​s Far Cry 7.

Je li to bio Assassin’s Creed Infinity?

Ovog ljeta, Ubisoft je za Assassin’s Creed Infinity govorio o budućnosti jednog od najpopularnijih brendova razvojnog studija. Ovdje su sada bazirani na modelima kao što je Fortnite i žele stvoriti igru ​​usluge uživo čiji će se “svijet” mijenjati uvijek iznova. Izdanje je očito planirano najranije 2024. godine.

Izvršni producent napušta Far Cry i Ubisoft

Izvršni producent koji je radio na Far Cryju posljednje desetljeće službeno želi započeti novo poglavlje u svom radnom vijeku. Hay napušta Ubisoft na početku planova za usluge uživo. Zasad će tu dužnost preuzeti Sandra Warren, koja je u studiju već 15 godina.

Kada će se Far Cry 7 pojaviti?

Novinar Jeff Grubb nedavno je naglasio da Ubisoft sada u početku pokreće Far Cry 6 koji bi želio podržati s puno DLC-ova. Sukladno tome, trebalo bi proći dosta vremena dok se ne pojave prvi detalji o novom projektu.

Inače, jedan od ovih DLC-a bit će objavljen 16. novembra ove godine. U izdanju “In Vaas: Madness”, igrači se uvlače u ulogu negativca iz Far Cry 3 i moraju se probiti kroz avanturu nadahnutu rogue-liteom.