in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Hogwarts Legacy ipak stiže ranije? Pojavile se nove informacije

Brojna nagađanja

Prošlo je više od godinu dana od službenog otkrivanja trailera za Hogwarts Legacy. Osim ranih curenja informacija koje se tiču ​​kašnjenja igre, posljednja glasina Hogwarts Legacyja o izdanju nakon sljedećeg filma Fantastic Beasts, zadirkivala je fanove franšize koji čekaju više detalja o igri.

Inače, to su samo nagađanja i glasine bez ikakve potvrde za ažuriranja. Od tada se dijele opcije i mehanika igranja koju su tražili fanovi, kao što je društvena simulacija slična Personi 5 ili Fire Emblem: Three Houses. Umjesto toga, renomirani procuritelj čija su prethodna zadirkivanja nudila suptilne naznake vijesti o Hogwarts Legacyu ponovno se pojavljuju, a ovaj put s eksplicitnim pomicanjem prema vijestima u bliskoj budućnosti.

Naime, Millie Amand, analitičarka videoigara i insajderica PlayStationa, podijelila je objavu koja jednostavno prikazuje poruku “Uskoro…” s pridruženim GIF-om ključne umjetnosti Hogwarts Legacyja. Ona je prilično novo ime na sceni renomiranih procuritelja u industriji videoigara. Navodno je bila osoba koja je objavila informacija o Marvelovom Wolverineu i nekoliko drugih glasina povezanih sa Sonyjem koje su se dogodile.

Ako se pokaže da su njeni navodi istiniti, onda fanovi mogu očekivati ​​da će Hogwarts Legacy biti potpunije prikazan s ažuriranjem u decembru ove godine. Prema njenim riječima, Hogwarts Legacy je trebao biti “prikazan na PlayStation Showcase-u.”

Hogwarts Legacy izlazi 2022. godine za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.