in

World of Tanks uskoro dobija najveće promjene do sada

Uskoro će doći vreme da se World of Tanks ponovo drastično promjeni.

Wargaming je najavio ogromni patch za World of Tanks koji dolazi u martu 2018. Update 1.0 će potpuno unaprijediti grafiku u igri, redizajnirati preko 25 mapa sa boljom vegetacijom, detaljnijim terenom i osvetljenjem. Studio takođe navodi da sva ova poboljšanja ne bi trebalo da utiču na performanse igre. ”Update 1.0 je pravo unapređenje”, rekao je Miloš Jerabek, glavni čovjek za razvoj World of tanks. ”Zaprepastit će vas koliko igra izgleda bolje i jedva čekamo da ovo stigne u ruke igrača.”

Jedna zanimljiva novina je uvođenje muzičkih tema na svaku mapu koje će se mjenjati u zavisnosti od lokacije i dinamično reagovati na dešavanja tokom meča. Uostalom, dio toga možete vidjeti u traileru, ali i kroz World of Tanks enCore, program koji će sljedeće godine zainteresovanima dati priliku da isprobaju novitete prije nego što stignu na glavne servere.

World of Tanks i poslije sedam godina ostaje jako popularan, sa publikom od preko 130 miliona igrača i velikom popularnošću na Balkanu. Igra je free to play.