in

The Division bi možda mogao dobiti nastavak

Direktor Massive Entertainmenta, razvojnog studija odgovornog za Tom Clancy’s The Division, dao je mig da bi njegova online pucačina s RPG elementima mogla dobiti nastavak.

U trećem mjesecu prošle godine Ubisoft nam je dostavio još jedan novi IP smješten u New York kojeg je poharao smrtonosni virus. The Division je tada pokupio raznolike ocjene, a kao što je to i običaj – mišljenja su i dalje podijeljena oko toga vrijedi li na ovu videoigru utrošiti vrijeme i novac. Bez obzira na to sviđa li se vama igra ili ne, direktor razvojnog tima koji nas je uvukao u još jedan svijet kojeg je pokosila epidemija nedavno je indirektno poručio da se drugi dio možda već kuha.

„Smatram da je to predivan, predivan brand koji u sebi čuva toliko potencijalnih priča. Postoje mnoge stvari koje nismo učinili u The Divisionu 1, a koje izgledaju veoma zanimljivo u tom brandu“, poručio je direktor Massive Entertainmenta, David Polfeldt. Povrh toga, rekao je da definitivno misli kako „postoji mnogo prostora za nastavak koji je izvan onoga što se odnosi na The Division online“, istaknuvši da o tome trenutno ne može previše govoriti.

Svakako, njegov komentar u kojem naglašava da je prošlogodišnji The Division tek prvi po redu može proizlaziti tek iz njegove želje da ponovno odluta i stvori nešto drugačiji svijet od onoga kojeg nam je predstavio prije gotovo dvije godine.