in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najvljen drugi dio za PC: Dragulj od post-apokaliptične simulacije uz jezivi video

Stiže Frostpunk 2

Igra preživljavanja i izgradnje kolonije u svirepim ledenim prostranstvima post-apokalipse, Frostpunk, dobija nastavak nakon tri godine od izlaska originala. 11bit Studios je najavio drugi dio za PC, i igru ćemo moći da nabavimo na Steam, GOG i Epic digitalnim prodavnicama. Za sada se ne zna kada će igra doći na konzole.

Prvi Frostpunk možete probati besplatno na Steam-u od 12. do 16. avgusta, i ovo je odlična prilika da testirate ovu kombinaciju strategije i simulacije ako već niste, navodi play.co.rs. Ujedno ćete saznati i da li je ovo igra po vašem ukusu, a taman dok čekate drugi dio možete se zanimati sa originalom. Frostpunk 2 će pratiti sličnu priču koju smo iskusili u originalu, međutim predstavnici studija su izjavili da imaju velike planove za drugi dio.

Studio sada ima više radnika i mogu da se fokusiraju na sve aspekte igre. Od razmjere, kvaliteta produkcije do iskustva igrača. Tim planira da predstavi igračima nova iskustva koja prevazilaze sve sa čime su se susreli u prvom Frostpunk-u. Igrači mogu da očekuju, više opcija, koje mogu da izaberu, slobodu da oblikuju društvo i grad kako god žele, i snose posledice.

Frostpunk 2 dodatno produbljuje konflikt između čovjeka i prirode, a u isto vreme se bavi i politikom, društvenim problemima i tehnološkim progresom.