in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Evil Dead: The Game izlazi tek 2022.

Izlazi naredne godine

U novoj epizodi odgoda na red je došao Evil Dead u kojemu ipak nećemo kooperativno preživljavati ove godine, ali srećom po ljubitelje predloška neće se ni morati predugo čekati na igru.

Iako Evil Dead: The Game nije imao tačno definiran datum izlaska, plan je bio da ove godine kooperativno palimo Ashevu motorku. Kao što je poznato, planovi se u ovo vrijeme brzo mijenjaju  pa su tako developeri otkrili kako ipak nećemo doživjeti Zlu Smrt ove godine, nego početkom iduće.

Tačnije rečeno, u drugom mjesecu 2022. Zla Smrt dolazi nam uzeti živote na PC-ju, PlayStation i Xbox platformama te na Switchu, prenosi Hcl.hr.

Kao što je to običaj kod odgoda, potrebno je dodatno vrijeme kako bi se igra ispolirala i pružila najbolje moguće Evil Dead iskustvo. Također je otkriveno kako će po izlasku biti dostupan i single player način igranja ako nemamo ekipu s kojom bismo preživljavali.

U iščekivanju novog trailera koji će se fokusirati na Bruce Campbella, možete provjeriti kako će izgledati gameplay ako do sada niste vidjeli.