in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ghost of Tsushima: Legends postaje odvojena igra?

Najava

Najavljena je nova runda dodatnog sadržaja za kooperativni mod igre Ghosts of Tsushima, a otkriveno je da će se on prodavati i zasebno od glavne igre.

Ghost of Tsushima prošle je godine dobio kooperativni mod Legends, s misijama za do četvero igrača. Iako je igra prvenstveno bila hvaljena zbog svoje single player kampanje, co-op izvedba bila je interesantno proširenje, a najbolja stvar bila je to što to nije bio plaćeni DLC nego se Legends dobivao besplatno ako ste kupili Ghost of Tsushimu, navodi Hcl.hr.

Dolaskom Director’s Cut verzije Legends mod će isto tako biti nadopunjen novim sadržajem. Za razliku od single player sadržaja, nove će misije za legends biti besplatne svima – čak i ako ne nadogradite GoT na Director’s Cut verziju.

Novitet će biti Rivals, novi mod koji će se u igri pojaviti od 3. septembra. Radi se tu o svojevrsnom horde modu, s tim da je postavljen tako da se dva tima bore ko će preživjeti duže, odnosno ubiti što više čudovišta. Suprotstavljeni se timovi mogu međusobno sabotirati, npr. tako da šalju kletve jedni na druge pa blokiraju kupovanje predmeta u pauzi, crpe tuđe zdravlje i sl.

Novost će isto biti to da će se Ghost of Tsushima: Legends mod moći kupiti zasebno. Ako nekome ne treba cijeli Director’s Cut sa single player komponentom, moći će za 19,99 eura kupiti samo kooperativnu komponentu sa svim co-op sadržajima. A u slučaju da se nakon nabavke Legendsa predomisle i požele kupiti cijelu igru, single player kampanju i ekspanziju Iki moći će otključati za dodatnih 50 eura (PS4), odnosno 60 eura (PS5).