in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Diablo Immortal odgođen za 2022.

Potrebno dodatno vrijeme za razvoj

U Blizzardu su zaključili kako mobilnom Diablu treba dodatno vrijeme za razvoj kako bi se igra poboljšala na temelju feedbacka igrača.

Mobilni Diablo Immortal u testiranju je već duže vremena i deseci hiljada igrača dobili su priliku zaigrati tu igru. Igra je tokom tog perioda definitivno bila prihvaćena bolje nego prilikom najave, ali neke primjedbe ipak su upućene Blizzardu.

S obzirom na to, u Blizzardu su odlučili poslušati povratne informacije igrača i napraviti neke promjene u Diablo Immortalu. Samo će im za realizaciju toga trebati više vremena pa su izlazak igre odlučili pomaknuti na prvu polovicu 2022. godine.

Nećemo reći da igri ne treba više vremena za razvoj, ali druga strana priče zasigurno je vezana za aktualne afere u Blizzardu. Tvrtku se tereti za diskriminaciju i zlostavljanje zaposlenica, došlo je do promjene na čelnoj poziciji firme i pod takvim okolnostima lansiranje igre – čak i mobilne – ne bi bilo najpametniji potez.

U bilo kojem slučaju, tvorci Diablo Immortala za konačnu verziju igre obećali su dodati nove PvE raidove dizajnirane za osmero igrača. Najavljeno je da će igra po izlasku dobiti podršku za igranje pomoću kontrolera, navodi Hcl.hr, a rečeno je i kako se radi na tome da legendarna oprema bude uzbudljivija i traženija za igrače koji su prešli maksimalni level svog lika.