in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Dvije epizode: U razvoju je Half-Life 2: Remastered Collection

Valve je službeno dao svoj blagoslov za ovaj projekt

Fanovi Half-Lifea rade na remasteru drugog dijela i njegovih epizoda te za to imaju blagoslov vrhovnih bića tvrtke Valve.

Half-Life 2 i prateće mu dvije epizode dobit će svoje remastere. S time da Half-Life 2 Remastered Collection neće biti proizvod ekipe iz Valvea nego djelo vjernih fanova Valveovog serijala. Možda vas je to sad malo ohladilo od cijele stvari, ali vijest je svejedno zanimljiva.

Naime, Valve je službeno dao svoj blagoslov za ovaj projekt. I ovo zapravo nije prvi put da čujemo za njega. Prije godinu dana pričalo se da će tretman remastera dobiti samo Half-Life 2, a sada je cijelo uljepšavanje igre prošireno na Episode 1 i 2.

Nije još poznato do koje će razine Half-Life 2: Remastered Collection biti uljepšan. Za pretpostaviti je da će igra možda biti prebačena na novi engine, objašnjava Hcl.hr, što je ogroman posao za svakoga ko nije Valve.

Međutim, ekipa koja radi na ovom projektu već se ranije dokazala. Tim Filipa Victora radio je na Half-Life 2: Update, besplatnoj ekspanziji koja je 2015. već proljepšala Half-Life 2. I taj je projekt bio službeno odobren od strane Valvea i distribuiran je preko Steama, gdje su ga PC igrači jako dobro prihvatili.