in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Fortniteov sljedeći veliki događaj zakazan je za 6. august

Brojni noviteti

Sljedeći velik događaj uživo zakazan je za 6. august, ako je suditi po odbrojavanju koje na nebu iznad otoka ispisuje veliki vanzemaljski brod.

S obzirom na dosadašnja iskustva s Fortniteovim događajima uživo koji su, podsjetimo, uključili sve od Galactusovog napada na otok, preko crne rupe koja je progutala cijelu igru, pa sve do misije za jednog igrača – čini se da nas uskoro čeka još jedno specijalno iskustvo.

Epic, kao ni do sad, o događaju ne objavljuje ništa osim naznake da ‘brod koji lebdi nad otokom nije zlonamjeran’. ‘Njegova svrha bit će uskoro jasnija’ napisali su tvorci popularne videoigre, navodi The Verge.

Dosadašnje insajderske informacije o događaju pretpostavljaju da je riječ o koncertu Ariane Grande, iako nije jasno kave veze pop zvijezda ima sa invazijom vanzemaljaca. Fortnite je, inače, trenutno do grla u alienima. Najnovija tematska sezona počela je 8. juna napunivši popularnu igru hrpom vanzemaljskih oružja i terena.

Fortnite je također bilježio velik broj nadogradnji i događaja uključujući psihodelični koncert, kratki film festival i nove likove poput Lokija, LeBrona Jamesa i Bughe, zaključuje Verge.