in

Assassin’s Creed Origins patch donosi novu težinu, mod i skaliranje neprijatelja

Nightmare težina, Horde mod, skaliranje neprijatelja na level igrača – posljednji Assassin’s Creed Origins patch ima sve što je nedostajalo kompanijskom gameru.

Vlasnici posljednjeg dijela Assassin’s Creed franšize će zamijetiti 3GB teško osvježenje njihove igre koje donosi niz zanimljivih noviteta te poboljšanja. Od novih stvari vrijednih spomena tu je “Nightmare” težina, namijenjena tvrdokornim zvijerima od igrača koji su neprijatelje po Egiptu do sada tamanili jednom rukom i zatvorenih očiju. Stigao je i Horde mod koji dolazi s novim questom “Here Comes a New Challenger”, donosi iživljavanje na neograničenom broju neprijatelja u areni koji pristižu u valovima, a namijenjen je igračima minimalnog levela 32.

Nova “Enemy Auto-Level” opcija omogućava skaliranje slabijih neprijatelja na trenutan level igrača kako bi predstavljali izazov tokom cijelog perioda prelaska. Igra koja nas je ionako impresionirala vizualnim prikazom od danas bi zapravo trebala izgledati još mrvicu ljepše, budući da patch navodi i omogućavanje prikaza tekstura više rezolucije te kvalitetnije učitavanje tekstura u daljini.

Čitav popis noviteta i izmjena možete pročitati na službenom igrinom forumu.