in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

GTA Online za PS5 i XSX/S imat će brža vozila kao ekskluzivni sadržaj?

Brojni noviteti

Iz Rockstara su već sada najavili kako će nove verzije GTA Online za aktualne PlayStation i Xbox konzole imati neke ekskluzivne sadržaje.

GTA Online danas dobiva novu besplatnu ekspanziju Los Santos Tuners. Stižu nam mogućnosti modificiranja i sređivanja metalnih ljubimaca kako bismo se njima mogli hvalisati u podzemnoj garaži LS Car Meet. Nemojte se šokirati ako neku gefufnu ne budete mogli promijeniti. Možda ta gefufna bude ekskluzivna za PlayStation 5 i Xbox Series X/S.

Naime, iz Rockstara su otkrili kako će neke nadogradnje automobila u Los Santos Tuners ekspanziji biti rezervirane isključivo za GTA Online na PlayStation 5 i Xbox Series X/S konzolama. Znate, onaj GTA Online koji na te platforme doći za jedno pet mjeseci…

Prva nam je to potvrda ekskluzivnog sadržaja u GTA Online za aktualnu generaciju konzola. Ranije nam je bilo rečeno da će nove verzije donijeti određena poboljšanja, bez konkretnog primjera na što se tačno misli. To nas dodatno vuče prema zaključku da će se Rockstar jednoga dana prebaciti na razvoj GTA Online sadržaja samo za nove verzije igre te da će stare konzole otpisati jednako kao što su 2015. otpisali PS3 i X360. Možda i brže nego se iko nada, prenosi Hcl.hr.

U ovom trenutku još uvijek nije poznato hoće li za GTA 5 postojati ikakva opcija nadogradnje s PS4 i XBO verzija igre na PS5 i XSX/S inačice.