in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poboljšan zvuk motora: Poslušajte kako zvuči Forza Horizon 5

Pogledajte video

Forza Horizon 5 obećava nam značajno poboljšan zvuk motora koji će također podržavati i raytracing. Poslušajte kako to zvuči.

Nema sumnje da Forza Horizon 5 izgleda predivno. Ali, kako zvuči? – to je pitanje, s obzirom da su se dosta često mogli čuti prigovori na zvuk motora u Forzi Horizon 4. E pa dobra je vijest da je ekipa Playground Gamesa posvetila malo više pažnje auditivnom aspektu igre.

Snimili su tako 320 novih zvukova motora za vozila i već bi samo to bilo dovoljno za optimizam.

Međutim, veća je novost to da će igra koristiti raytracing tehniku za zvuk – nešto što se ne čuje baš često. To će vozilima omogućiti da zvuče drugačije ovisno o tome po kakvoj okolini voze. U teoriji, isto vozilo zvučat će drugačije u gradu i na otvorenom. To jest – vozilo uvijek zvuči jednako, ali sama vožnja zvuči drugačije ovisno o tome kako se zvuk motora odbija ili ne odbija od okolne objekte, navodi Hcl.hr.

Vrijedi ipak naglasiti kako će raytracing zvuka u Forzi Horizon 5 biti podržan samo na Xbox Series konzolama, ne i na starim Xbox One modelima.

Od ostalih informacija o Forzi Horizon 5 developeri navode da će virtualni Meksiko biti najživlji svijet koji su do sada napravili. To znači da ćemo u njemu vidjeti mnoštvo životinja. Bilo je životinja u Forzi i do sada, ali ovdje će raznovrsnost istih biti veća pa ćemo osim sveprisutnih ovaca viđati magarce, koze, divlje pse i sl.

Nadalje, rečeno je da će mogućnosti modificiranja vozača i vozila biti najšire do sada, a potvrđeno je i da ćemo ponovno tražiti skrivene i rijetke automobile po mapi.