in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Milioni kombinacija: Xbox personalizirani kontroleri ponovno u akciji:

Personalizirajte svoj kontroler

Za sve one koji uživaju u igranju igrica u nekom potpunom ambijentu, gdje se zaista osjećate kao da je to nešto posebno i vaše, Microsoft vraća mogućnost personaliziranja kontrolera. Stvara se neki poseban osjećaj kad je nešto drugačije i posebno, stvoreno samo za vas. Za to nećete morati čekati ni dana više jer su personalizirani kontroleri već u ponudi.

Vraća se Xbox Design Lab za Xbox Series X kontrolere. Ideja koja originalno potječe iz 2016. godine, sada ponovno kuca na velika vrata na radost svih pravih gejmera.

Microsoft dovodi ovu ponudu za korisnike nakon što je prošle godine iz nepoznatih razloga bila odgođena, navodi Pcchip.

Da su male šanse da se ponove dva slična personalizirana kontrolera, Microsoft se potrudio oko ponude koju daje svojim korisnicima. U slučaju da želite svoj personalizirani kontroler, kao mogućnost stoje vam milioni kombinacija. S obzirom da možete birati boju za gotovo svaki milimetar kontrolera, nema onoga što nije moguće postići. Uz samo tijelo kontrolera, moguće je također sređivati gljivice, tipke i sve ostalo što vam se za vrijeme igranja nalazi u rukama.

Cijena jednog personaliziranog kontrolera trebala bi iznositi 70 dolara. Za sada bi ponuda trebala biti za sve korisnike koji dolaze is SAD-a, Kanade i većine Europskih država. Osim različitih kombinacija boja i ideja, na svoj kontroler također možete ugravirati nešto osobno, nešto samo vaše. Za tu ćete opciju morati platiti dodatnih 10 dolara.

Svi novi kontroleri koji će biti spremni za personaliziranje, bit će bazirani na kontrolerima Xbox Series X / S, s minimalnim preinakama od originalnog Xbox One kontrolera. Iz Microsofta su napomenuli kako bi preinake trebale kontroler učiniti pristupačnijima većem broju ljudi, a posljednja promjena nalazi se u redizajniranom D-pad dugmetu.

Ako volite taj osjećaj vašeg (kao što većina gejmera voli) i koristite Xbox kao primarnu konzolu, onda je ovo nešto što bi vas moglo poprilično razveseliti. Nema većeg užitka nego “razbiti” nekog u Fifi na svojem personaliziranom kontroleru.