in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Dying Light 2 donosi nekoliko novih vrsta zombija

Najavljeno je

Druga epizoda Dying 2 Know emisije donijela nam je pogled više na zombije koji će krasiti Dying Light 2 Stay Human.

Nakon mjesec i pol dana izašla je druga epizoda emisije Dying 2 Know koju Techland prikazuje na svojem službenom Twitch kanalu, sve kako bi igrači i fanovi Dying Light svijeta dobili nove informacije oko nastavka ove zombi parkour igre. I dok se prva epizoda fokusirala na cjelokupno stanje igre, u drugoj smo dobili nešto više informacija o zombijima.

Kako je rečeno, u Dying Lightu 2 naići ćemo na četiri nove vrste zombija. Pet sveukupno, objašnjava Hcl.hr, računajući prepoznatljivog Volatilea iz originala. Revenant, Banshee, Demolisher i Howler bit će najveće prijetnje u nastavku. Revenant je inteligentan zombi koji izgledom najviše podsjeća na čovjeka, a iz leđa mu rastu šiljci.

Banshee je ženski zombi, a krasi ju brzina i agilnost. Prepoznatljiva je po svojim ogromnim rukama koje joj služe kao oružje. Nakit koji je nosila kao žena prije zaraze, sada joj se stopio s kožom.

Demolisher je najveći i najjači zombi. Iako dijeli isto ime s onim iz originala, nije mu u krvnom srodstvu. Demolisher u Dying Lightu 2 imat će nešto drugačiji dizajn, a prepoznat ćemo ga po tome što baca stvari na ljude i ima plikove na sebi koji svijetle po noći. Howler izgledom podsjeća na The Mother iz Dying Light The Following DLC-a. On je napravljen kao lovac koji traži plijen, ali se ne upušta u borbe. Jednom kada primijeti lovinu, počet će se glasati kako bi prizvao ostale zombije.

U Dying Lightu 2 najveći saveznik igračima bit će sunčeva svjetlost. Sunce sprječava zombije da se brže kreću, a pomaže i u suzbijanju širenja zaraze kod ljudi. Osim svega ovog, Techland je prikazao i gameplay u kojem smo vidjeli kako funkcionira šuljanje među zombijima.

Dying Light 2 Stay Human trebao bi izaći 7. decembra na PC-u, PlayStationu 4 i 5 te Xbox Oneu i Seriesu X/S.