in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

U razvoju najmanje dvije različite Silent Hill igre?

Stižu najave

Do nedavno nismo mogli reći s sigurnošću ko radi na novoj Silent Hill igri, a već danas možemo reći kako su u razvoju najmanje dvije različite igre vezane za taj horor serijal.

Poslije ružnog dolazi lijepo znale su reći starije generacije, a ove vijesti vezane za Silent Hill tome idu u prilog. Ako uzmemo u obzir da se unazad dva dana nagađalo ko bi mogao raditi na igri iz tog popularnog serijala, veliki je napredak da danas gotovo sigurno možemo reći kako je ta čast pripala timu Bloober. Ali, tu novosti ne staju pa možemo reći kako postoji pouzdana informacija da se radi na najmanje dvije različite Silent Hill igre.

Prema izvješću portala VGC, Bloober Team zaista razvija Silent Hill, barem ako je suditi po njihovom anonimnom, ali provjerenom izvoru. Isti izvor tvrdi kako je Konami unajmio istaknuti japanski studio da radi na drugoj, različitoj Silent Hill igri koja bi trebala odstupati od ostalih igara u serijalu. Koliko je to tačno i koji je studio u pitanju – za sada ne znamo.

Osim toga, izvor tvrdi kako Konami planira u sklopu ove inicijative napraviti nešto poput nove Castlevanije i Metal Gear Solida, ali tu informaciju uzmite s većom dozom rezerve, savjetuje Hcl.hr.