in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

PUBG dobiva novu mapu i mehaniku

Slična Gulagu

Osim što se ovih dana pojavila nova mapa za PUBG na testnim serverima, s njom je došla i hrpa noviteta od kojih je najznačajnija mehanika ona slična Gulagu iz Warzonea.

Već neko vrijeme se zna kako će PUBG dobiti dvije nove mape od kojih će jedna biti urbana i o njoj osim te informacije ne znamo baš puno više. Ona bitna vijest je druga mapa koja je došla na testne PC servere i zove se Tageo. Sama veličina mape je 8×8 i riječ je o Južnokorejskoj mapi smještenoj u 1980. godinu.

Kao i većina prethodnih mapa, kako navodi Hcl.hr, Tageo ima otvorene dijelove u kojima će biti napucavanja i zatvorene dionice zatvora Hosan gdje će biti taktičkog nadmudrivanja. Bit će tu i jato ptica koje vam može pomoći ukazujući na kretnje neprijateljskih igrača pa svakako pratite njihovo ponašanje u igri. S druge strane, ono čime se ne mogu pohvaliti druge PUBG mape, a Tageo može je nova mehanika za PUBG – Comeback BR.

Radi se tu o sličnoj mehanici kao što je Call of Duty implementirao Gulag u svom Warzoneu, samo što će u PUBG-u to više izgledati kao nekakva mini battle royale igra gdje je cilj preživjeti određeni period u odvojenom Comeback prostoru, dok je Gulag više bio 1 na 1 okršaj, ali cilj je isti – vraćanje u život. Treba napomenuti kako Comeback mehaniku možete koristiti samo ako ste poginuli prije prve plave zone.

Još jedan novitet je vezan za samopomoć, a riječ je o self-revive mehanici koju ne trebam posebno objašnjavati s obzirom da je prisutna već duži period u sličnim battle royale naslovima. Od vozila će novina biti Pony Coupe u koji može sjesti cijeli squad, a dva nova oružja će biti K2 jurišna puška i Mk12 DMR. Naravno tu će biti i neizostavni Survivor Pass s nekim bonus nagradama za one koji postignu veći level od 50-tog.

Dobre vijesti su da nećete morati dugo čekati na sve ovo, pogotovo ako igrate na PC-u jer tamo nadogradnja dolazi za nešto manje od sedam dana, točnije 7. jula dok će za konzole doći sedam dana poslije – 15. jula.