in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Forza Horizon 4 više neće dobivati nova vozila

Ubuduće više neće biti značajnijih dodataka za tu igru

Skoro tri godine stara Forza Horizon 4 najuspješnija je igra svog serijala te je kao takva dobila hrpetinu dodataka. Imali smo tako dvije veće ekspanzije (Fortune Island i LEGO Speed Champions), nudili su se raznorazni automobili od voznog parka Jamesa Bonda do Hot Wheels autića.

Igra je današnjim danom dogurala do 37. ažuriranja i sada je najavljeno da će ono biti zadnje ažuriranje s fokusom na nove sadržaje.

Vjerovatno ste već čuli da je najavljena Forza Horizon 5 i da stiže ove jeseni. Upravo iz tog razloga razvojni tim Playgrounds prioritet stavlja na tu nadolazeću igru, što znači da će stara Forza Horizon 4 sada pasti u drugi plan. Konkretno, kako navodi Hcl.hr, više neće dobivati nove sadržaje u obliku dodatnih vozila, modova i sl.

To ne znači da neće biti ažuriranja za igru, ali 38. ažuriranje započet će recikliranje već viđenih sadržaja (evenata i playlista) od 7. do 32. ažuriranja. Ako ste Forzu Horizon 4 tek počeli igrati, npr. nakon dolaska igre na Steam, to vam zapravo neće biti loša vijest. Međutim, jasno je da se akcija uskoro seli na meksičko tlo te od 9. novembra očekujemo punu podršku za Forzu Horizon 5.