in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uskoro izlazi akcijski platformer Grime

Nadrealno

Glavnog lika čija je glava minijaturna crna rupa s kojom apsorbiramo protivnike već smo mogli upoznati putem demo verzije, a za dva mjeseca kreće druženje na duže staze.

Kad glavni junak ima umjesto glave minijaturnu crnu rupu, to je već dovoljno za prvi upitnik iznad glave. Nadalje, tu je svijet koji je pun anatomskih horora i intrige što može staviti i drugi upitnik iznad glave. Treći upitnik dolazi s oružjima koja su zapravo žive kreature i mogu mutirati tokom borbe.

Ukratko – Grime, akcijski surealni platformer kojeg igramo od 2. augusta na PC-ju i Stadiji. Konzole su također u planu, no još se ne zna tačno kada niti na kojima će igra biti dostupna.

Grime je inače već bio dostupan putem demo verzije, a ubrzo nam dolazi i cijela igra. Za one koji možda nisu popratili ovaj naslov, riječ je o igri vrlo specifičnog vizualnog stila koji pomalo podsjeća na naslove od A.C.E. Teama. Uz to, kroz 2D perspektivu istraživat ćemo i otkrivati tajne kao i upoznavati druge žitelje ovog svijeta.

Kako je riječ o akcijsko orijentiranom naslovu, veliki fokus je stavljen na borbu u kojem će blokiranje igrati veliku ulogu. Tu su zatim i oružja koja su zapravo žive kreature i mogu mutirati. Dodatna žlica Vegete dolazi s mogućnošću lova i apsorpcije protivnika kako bi nadogradili vlastite vještine i uz to definirali stil igranja što će osim borbe utjecati i na način kretanja, navodi Hcl.hr.

Iz razvojnog studija kažu ćemo imati veliku slobodu u tom segmentu. Koliko je to istina, a koliko marketing znat ćemo uskoro.