in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Microsoft će u julu ukinuti mogućnost povrata novca za Cyberpunk 2077

Potvrdili iz Microsofta

Kao i mnoge druge tvrtke, i Microsoft je primijenio proširenu politiku povrata novca za Cyberpunk 2077, nakon što je lansiran pun grešaka i bugova u decembru. Oni koji su igru kupili iz Microsoft Store trgovine, mogli su zatražiti puni povrat novca. Tada je tvrtka najavila da će ta politika biti na snazi “do daljnjeg”. Međutim, to se sada ipak mijenja.

U objavljenom ažuriranju, Microsoft je rekao da će Cyberpunk 2077 pasti pod standardnu politiku povrata novca od 6. jula. To znači da je svaka prodaja obično konačna, ali možete zatražiti povrat novca od tvrtke i ona može udovoljiti vašem zahtjevu u određenim okolnostima, piše Engadget.

CD Projekt Red tim nastavlja naporno raditi na poboljšanju Cyberpunk 2077 igre za Xbox uređaje, a već je izvršeno niz ažuriranja, objavio je Microsoft. S obzirom na ta ažuriranja, Microsoft će se 6. jula vratiti standardnim pravilima povrata koja vrijede za digitalne igre, a to će se odnositi i za nove i za postojeće kupnje Cyberpunk 2077.

Promjena politike dolazi nakon što je Sony u ponedjeljak uvrstio Cyberpunk 2077 u PlayStation Store. Otkako je igra izašla, CD Projekt Red objavio je dvije glavne zakrpe za Cyberpunk 2077, iako osnovna verzija PS4 i Xbox One i dalje pati od nekih problema s performansama. Kasnije ove godine, studio će objaviti besplatno ažuriranje za Xbox Series X/S i PlayStation 5.