in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Bez najave: Izašao PES 2022 demo, ali nećete ga lako naći!

Izenadno

Bez ikakve najave na konzolama se pojavio demo za PES 2022, ali ne zove se baš PES 2022 demo pa evo kako ćete ga naći. Konami je potiho izbacio demo verziju novog PES-a, ali nije to baš demo verzija novog PES-a.

Čekaj, šta?

Dakle, ovako – ako na digitalnim trgovinama svojih PlayStation ili Xbox konzola sada unesete u pretraživač “New Football Game Online Performance Test“, to vam je zapravo demo za PES 2022 i možete ga besplatno skinuti. Da, stvarno su ga tako nazvali.

Ovaj čudno nazvani demo izbačen je potiho jučer bez ikakve prethodne najave, a Konami je kasnije objasnio da se radi o limitiranoj testnoj verziji novog PES-a. Svrha demoa je testiranje kvalitete matchmakinga i konekcije na servere, dok su svi aspekti igre još u razvoju. Dakle imajte na umu da je sve što u ovom demou doživite, uključujući grafiku, animacije i gameplay mehanike, još uvijek pod razvojem, navode iz Hcl.hr.

Isto tako, Konami upozorava igrače da od ovog demoa mogu očekivati rušenja igre i razne druge greške.

PES 2022 bit će izrađen koristeći Unreal engine za nove konzole, pa je ovo inače i prva (kakva-takva) prilika da ga vidimo u tom novom izdanju.