in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Pretamni skin u Warzoneu konačno propisno nerfan

Brojni noviteti

Još iz doba pete sezone za Modern Warfare i Warzone, mračna Roze radila je probleme za sve koji su je pokušali ubiti.

Pokušaji da se pretamni skin balansira, a koji posebne probleme radi u Warzoneu još od Modern Warfarea, već su prije bili bez nekog uspjeha. Za operativku crnog odijela zvanu Roze negodovanja igrača su trajala mjesecima, navodi Hcl.hr, a radili su se i memovi od kojih mi je najdraži onaj gdje su joj nalijepili reflektirajući prsluk.

Slavni žutozeleni prsluk Roze nije dobila, ali neke nove refleksije na odijelu ipak su vidljive nakon dolaska četvrte sezone Cold Wara i Warzonea.

Testiranjem tih promjena poigrao se YouTuber nadimka TheXclusiveAce, gdje doista vidimo neke jače refleksije gospođe Roze kada istu strpate u tamni kut Verdanskove zgrade. Igrači koji su isprva zbog nepoštene prednosti iz principa izbjegavali ovaj skin, sad ga ne moraju više toliko prezirati, dok su ga neki i sami koristili samo kako bi Warzone mečevi bili „fer“, po principu „klin se klinom izbija“.

Ipak, dobar dio Warzone communitya i dalje smatra da bi najbolje bilo potpuno izbaciti Roze iz igre i refundirati novac svima koji su je kupili, ali jasno je kao dan da taj film nećemo gledati.

To ipak ne znači da Raven ne mari za ovaj ustaljeni problem, što nam nakon niza neuspjelih pokušaja sad ipak doslovno osvjetljava cijelu priču.

Također, jučerašnje ažuriranje trebalo je dovesti u red i novopečeni premoćni mitraljez MG 82, koji nije ni prvi ni zadnji u nizu oružja koja u igru dođu „svježe nebalansirana“. Ne biste se više trebali povrijediti ni tokom dodira sa zabarikadiranim vratima o kojima smo već izvjestili.