in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ova igra će zahtijevati da stalno budete spojeni na internet

Na ovogodišnjoj Xbox i Bethesda konferenciji između ostalog igrači su mogli vidjeti i zombi pucačinu Back 4 Blood. Kako Hcl.hr saznaje, igra biti dostupna preko Xbox Game Pass pretplate od prvog dana i bit će otvoreno beta testiranje biti u osmom mjesecu za sve platforme na koje igra dolazi i to s cross-play i cross-gen podrškom. A kako stvari sada stoje, ako želimo zaigrati Back 4 Blood, morat ćemo imati konstantnu internetsku vezu pa čak i ako igramo kampanju s kompjuterski kontroliranim suborcima.

Generalno igrači ne vole ovakvo nešto jer se više puta pokazalo da zbog toga ispaštaju i oni koji ne namjeravaju igrati multiplayer s drugima. U slučaju da serveri budu preopterećeni ili u potpunosti nedostupni, ne možete igrati ni onaj dio igre koji ne bi trebao tražiti vezu sa serverom. Nedavni primjer neslavnog lansiranja s problematičnim serverima imala je slična pucačina Outriders.

Međutim, da ne bude sve negativno u ovom članku, tvorce i izdavače igre treba pohvaliti za jednu nesvakidašnju stvar. Naime, ako vlasnik (host) vaše grupe u Back 4 Bloodu ima kupljen/instaliran premium DLC – svi ostali članovi grupe će igrati misije tog DLC-a bez da ga moraju kupiti. Uz to developeri tvrde kako u ovoj igri neće biti pay to win modela.