in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Horor avantura The Medium stiže na PlayStation 5?

Nije rečeno kada, ali ako se radi o šestomjesečnoj ekskluzivnosti

Psihološki horor The Medium trenutno je jedina igra koju se ne može igrati na staroj Xbox One konzoli nego samo na Xbox Series X/S, a ujedno i jedna od rijetkih igara koje su ekskluzivne za Xbox, tj. nedostupne na PlayStationu. No, nije neko iznenađenje da se tu radi o privremenoj ekskluzivnosti te je američki odbor za rejting igara otkrio kako će The Medium dobiti svoju verziju za PlayStation 5.

Nije rečeno kada, ali ako se radi o šestomjesečnoj ekskluzivnosti, Medium bi na PlayStation 5 mogao sletjeti već krajem sedmog mjeseca, s obzirom da je na Xboxu dostupna od kraja januara Sličan scenarij vrijedio je i za prethodnu igru razvojnog tima Bloober – Blair Witch je za Xbox (i PC) bio ekskluzivan tri mjeseca, a potom se pojavio na PlayStationu.

Ekskluzivnost igara čiji studiji nisu u vlasništvu Microsofta ili Sonyja ovih je dana gotovo uvijek privremena. Potvrđeno je tako da će Stalker 2 biti privremena ekskluziva za Xbox konzole, a s druge strane igre poput Forspokena i Deathloopa privremeno su ekskluzivne za PlayStation, navodi Hcl.hr.