in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Wolfenstein: Enemy Territory dobit će SP kampanju

18 godina kasnije

Modder William Faure uhvatio se posla te je naumio napraviti single-player kampanju igre Wolfenstein: Enemy Territory, koju nikada nismo dobili.

Serijal pucačkih igara Wolfenstein uglavnom se veže uz odlična single-player iskustva. Međutim, 2003. godine igrao se Wolfenstein: Enemy Territory koji je bio fascinantan multiplayer naslov.

Enemy Territory je u to vrijeme bio presedan jer je lansiran kao besplatna igra i nije imao single-player sadržaja. To jest, objašnjava Hcl.hr, u planu su bili takvi sadržaji jer je ET prethodno bio zamišljen kao ekspanzija za prethodni Return to Castle Wolfenstein, ali na kraju zbog poteškoća u razvoju nikada nisu ugledali svjetlo dana.

To bi se moglo promijeniti u budućnosti. Nakon što je završio veliki projekt zvan RealRTCW, modder William Faure uzeo si je zadatak proširivanja kultne igre sa single-player i co-op misijama. Misije će se odvijati na šest originalnih mapa iz multiplayera, ali neka vas to ne zavara jer dotični modder ima podosta iskustva i isplanirao je sve, od pet dodatnih postavki težine i achievementa.

Ovo drugo je i potvrda da će single-player mod W:ET-a biti dostupan na Steamu, a dobra je vijest da će biti besplatan svim vlasnicima igre. Datuma izlaska još nema, ali sudeći po videu, čini se da single-player sadržaji nisu daleko.