in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najavljena je nova Sonic igra i nekoliko starih

Sonic Colors: Ultimate

Plavi jež Sonic uskoro slavi 35. rođendan i tim će povodom dobiti remaster jedne od boljih igara u serijalu, a onda nagodinu stiže i potpuno nova igra.

Izdavačka kuća SEGA upravo je održala Sonic Central stream posvećen 35. rođendanu svog najpoznatijeg lika, plavog ježa Sonica. Ove će se godine Sonic pojavljivati na raznim mjestima, od Olimpijskih igara u Tokiju – tj. službenoj videoigri tog događaja, u Two Point Hospitalu, itd. Pojavljivat će se i u vlastitim igrama – na svu sreću, navodi Hcl.hr.

Prva takva bit će Sonic Colors: Ultimate – remaster platformera iz 2010. koji slovi kao jedna od boljih Sonic igara u zadnjem desetljeću. Pojavit će se s poboljšanom grafikom te novim modom Rival Rush u verzijama za PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch te PC (Epic Games Store) od 7. 9. 2021.

Ljubitelji klasičnog 2D Sonica dobit će Sonic Origins Compilation – paket u kojemu će se naći igre Sonic the Hedgehog 1 i 2, Sonic 3 & Knuckles te Sonic CD. Za sada se ne zna kada stiže ova kompilacija.

Konačno – najavljena je i jedna potpuno nova Sonic igra. Naziv joj još ne znamo, otkriveno je samo da na njoj radi glavni Sonic Team (zaslužan za izvrsni Generations i manje izvrsni Forces). U kratkoj animaciji vidimo Sonica kako trči kroz šumu – prema izlasku nekad tokom 2022. godine. Igra je potvrđena za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S te Nintendo Switch.