in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uskoro stiže Dragon’s Dogma 2?

Pokretat će ju RE Engine

Kako stvari stoje, konačno imamo više informacija o nastavku Capcomove RPG uspješnice Dragon´s Dogma iz 2012. godine i čini se da koristi isti engine kao i RE: Village.

Ova informacija dolazi od provjerenog i poznatog zviždača u industriji videoigara Dusk Golema, koji tvrdi da je u razvoju nastavak popularnog Capcomovog RPG-a Dragon’s Dogma te da će koristiti isti engine kao i Resident Evil: Village. Evo što je izjavio preko tweetera:

„Prilično je sigurno pretpostaviti da će Capcomove igre koje nisu portovi, remasteri koristiti RE Engine. Dragon’s Dogma 2 100% koristi RE Engine, što nije nimalo iznenađujuće.“

Ako mu je vjerovati na riječ, po pitanju vizualne prezentacije za Dragon´s Dogmu 2 nema zime, a dokaz je i novi Resident Evil Village koji smo imali prilike vidjeti. Spominje se da projekt nadgleda Hideaki Itsuno, objašnjava Hcl.hr, osoba zaslužna za prvi dio, kao i za Devil May Cry 5. Ako se prisjetite slučaja curenja službenih Capcomovih dokumenata prošle godine, znat ćete da je u njima manje – više sve točno opisano za Resident Evil: Village, a tamo su bile informacije i o Dragon’s Dogmi 2, što ide u prilog ovoj informaciji.

Prema tom dokumentu, igra bi trebala izaći najranije u 2022. godini, iako se nagađa da bi mogla doći i nešto kasnije. Kruže priče i da Hideaki želi otkriti igru ubrzo pa ne bi bilo iznenađenje da to naprave na ovogodišnjem E3 sajmu, ali tu informaciju uzmite s dozom rezerve.