in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

PvP modovi za Watch Dogs Legion odgođeni su do daljnjeg

Odgođeni su do osmog mjeseca

Ponavlja se poznati scenarij za multiplayer komponentu Watch Dogs Legiona. Nove PvP modove koji su trebali izaći u šestom mjesecu sada očekujemo u osmom.

Iako je update za Watch Dogs Legion trebao doći pred kraj ovog mjeseca, iz Ubisofta su odlučili da treba to još malo ispeglati pa ćemo tako slijedeće ažuriranje dočekati početkom šestog mjeseca.

Kao što to inače i biva, zbog ove odluke domino efektom se sve pomiče pa ćemo PvP modove Invasion i Extraction igrati tek najranije u osmom mjesecu. Ipak nije sve tako crno, jer ovim otkrićem se došlo do još interesantnijeg – Preformance mod dolazi za novu generaciju konzola, što u suštini znači da ćemo se igrati u 60 sličica po sekundi. Osim toga, novost je da ćemo multiplayer komponentu moći igrati s igračima s konzola iste familije.

U prijevodu – Playstation 5 i Playstation 4 igrači će moći igrati zajedno, objašnjava Hcl.hr, kao i Series X/S s onima koji imaju Xbox One, a sve to je dio ovog prvog ažuriranja koje dolazi slijedeći mjesec.

Po novom planu ažuriranja igre vidimo da nas očekuje i novi Bloodline DLC koji dolazi početkom šestog mjeseca, kao i nekakvo iznenađenje u sedmom mjesecu. O čemu se radi, za sada nije poznato, ali se nadamo se da nas Ubisoft neće dugo držati u neizvjesnosti.