in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Naredne sedmice bit će prikazan gameplay iz Overwatcha 2

Premijera

Blizzard Entertainment najavio je kako će 20. maja premijerno prikazati novosti i promjene svoje nadolazeće igre Overwatch 2.

Na nedavno održanoj BlizzCon konvenciji dobili smo čitav niz informacija o Overwatchu 2, ali vrlo malo materijala kojima bi sve novosti bile prikazane na djelu. Srećom, nećemo još dugo čekati da tu igru vidimo u pokretu.

Iz Blizzarda su najavili kako će sljedeće sedmice, tačnije 20. maja, održati prezentaciju u kojoj će se fokusirati na PvP komponentu igre te će prikazati nove mape i značajne promjene u načinu na koji se Overwatch igra. U ovoj prezentaciji nećemo vidjeti materijale iz single-player dijela igre, odnosno igrine kampanje s pričom.

Nećemo također vidjeti ni glavnog kreativca Overwatcha, Jeffa Kaplana, koji je napustio Blizzard prije nekolikosedmica. Njega je zamijenio Aaron Keller, navodi Hcl.hr, a upravo je on i najavio nadolazeći livestream. Napomenuo je pritom da je igra još uvijek u razvoju te da ono što budu prikazali nije konačni proizvod kojega planiraju lansirati.