in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Elden Ring bi mogao biti prebačen na 2022. godinu

Sudeći po zadnjem izvješću

Tvrtka u čijem se vlasništvu nalazi ekipa FromSoftware koja radi na nadolazećoj igri Elden Ring, predviđa pad prihoda do 2022. godine, što potencijalno znači odgodu Elden Ringa.

Elden Ring, ooo, Elden Ring. Nova igra tvoraca Dark Soulsa još uvijek je obavijena velom misterije još otkako je najavljena 2019. godine. A po svemu sudeći, moglo bi tako i ostati još neko vrijeme.

Tvrtka Kadokawa Corp., koja polaže vlasništvo nad razvojnim studijem FromSoftware, nedavno je podnijela financijsko izvješće o svom poslovanju u prva tri mjeseca 2021., a to je uključivalo i prognoze za sljedeću fiskalnu godinu koja će im trajati sve do četvrtog mjeseca 2022. Prema toj prognozi, tvrtka u nadolazećem periodu očekuje pad prihoda od 15%, što bi moglo značiti da isto tako ne očekuju lansiranje igre Elden Ring prije proljeća 2022. godine, prenosi Hcl.hr.

Važno je napomenuti da nigdje izričito ne stoji da je izlazak igre odgođen – na kraju krajeva nismo do sada ni imali konkretan datum. Isto tako, gaming tvrtki Kadokawa donosi tek 7% prihoda, što ne mora nužno značiti da se očekivani pad ukupnih prihoda dovodi u vezu s kašnjenjem Elden Ringa.

Ipak, navodi se kako ovu prognozu postavljaju zbog posljedica pandemije virusa COVID-19, a jedna od takvih je i usporeni razvoj novih videoigara.