in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ekskluzivno za Xbox: Tvorci Hitmana rade novu igru sa zmajevima?

Dating simulator

Prema neslužbenim informacijama koje su počele kružiti internetom, danski IO Interactive osim na James Bond igri radi i na fantasy naslovu za ekipu Xboxa.

Znamo da danski studio IO Interactive trenutno radi na Project 007, odnosno igri prema serijalu o Jamesu Bondu. Hitman im je na svojevrsnoj pauzi – radi se samo na dodatnim sadržajima za najnoviji dio, ali postoji još jedan projekt kojega drže u tajnosti. Znamo da je to potpuno novi IP, a friške glasine koje prenosi portal Windows Central upućuju na to da će ta igra biti ekskluzivna za Xbox ekosustav (PC i Xbox konzole), prenosi Hcl.hr.

Nema još nikakve službene potvrde o ovome, no portal Eurogamer potvrđuje da su i oni čuli slične informacije. Kako kažu, radi se tu o igri fantastične tematike, smještenoj u veliki srednjovjekovni svijet koji između ostaloga ima zmajeve. I nekako sumnjamo da će to biti dating simulator među zmajevima, ali hej – ako smo imali sličnu stvar za ptice…

Za ekipu IO Interactivea partnerstvo s Microsoftom značilo bi financijsku sigurnost, što bi ujedno objasnilo i njihova nedavna ulaganja te širenje na novi studio u Barceloni. Plan je da se IO Interactive proširi na ukupno 400 zaposlenika kako bi mogli raditi na nekoliko projekata istovremeno.